Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Αντισταθείτε. Εξαπέλυσαν πόλεμο λάσπης.


Ανακάλυψα κι εγώ, επί τέλους τώρα, το λόγο για τον οποίο ο Πάνος Καμμένος είναι "ακροδεξιός" και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατά συνέπεια κι εγώ εμφορούμαστε από "ακροδεξιές" απόψεις! Και φυσικά εντόπισα και το "από πότε".
Τον Πάνο Καμμένο τον κατηγορούν βεβαίως, από τη στιγμή που έγινε συγΚυβέρνηση και ποτέ σε πρότερο χρόνο, για 3 "παραπτώματα"!, ένα εκ των οποίων δεν ντράπηκε να επαναλάβει η παρουσιάστρια του BBC κατά τη συνέντευξη, που πήρε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Τα ίδια είπε και ο Σταύρος Θεοδωράκης (το ποτάμι ή το σακίδιο ή καλύτερα το υβρίδιο που δεν καρπίζει) στην πρώτη του ομιλία στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

1ο "Παράπτωμα": 
όταν ξεκίνησε, λένε, ο Πάνος Καμμένος την πολιτική του καριέρα υπαινίχθηκε ότι αρχηγός της 17Ν είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου. 
Μόλις πριν 2 μέρες ο Υπουργός Κουρουμπλής (επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κολλητός του Παπανδρέου), δήλωσε δημόσια ότι: ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν επί είκοσι χρόνια αρχηγός της 17Ν! και έκαναν και κάνουν οι πάντες τουμπεκί. 

2ο "Παράπτωμα":
Λένε ότι ο Πάνος Καμμένος είπε πως οι Έλληνες δεν αντιδρούν στα σκληρά μέτρα λιτότητας επειδή μας ψεκάζουν. 
Περί ψεκασμών μίλησε στη Βουλή, ως γνωστόν, μόνον ο Κουβέλης.

3ο "παράπτωμα":
Αποδίδουν στον Πάνο Καμμένο ότι δήθεν δήλωσε πως οι Εβραίοι πληρώνουν λιγότερους φόρους. 

Το 3ο "Παράπτωμα" είναι εκείνο  τελικά που σφυρηλάτησε, καλλιέργησε και προπαγανδίζει τα περί ακροδεξιών απόψεων και λοιπών ηλιθιοτήτων από τη στιγμή, που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ποτέ άλλη φορά σε προηγούμενο χρόνο δεν διατυπώθηκαν παρόμοιες απόψεις, ούτε για τον Πάνο Καμμένο, αλλ΄ ούτε και για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ, φυσικά. 

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι Εβραίοι στην Ελλάδα, που, ως γνωστό, δεινοπάθησαν να ξανασταθούν στα πόδια τους, μετά το ολοκαύτωμα, δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα. 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να προβούν σε καμμία αλλαγή του status quo, που διέπει τη φορολογία των Εβραίων στην Ελλάδα. 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν να λύσουν τα πολύ σοβαρά προβλήματα, που συσσωρεύτηκαν, τα τελευταία χρόνια, στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
ΥΓ:Ρωτήσατε αν ντρέπονται αυτοί που διακινούν και προπαγανδίζουν αυτές τις ηλιθιότητες;
Η απάντηση είναι: ΟΧΙ. Αυτή είναι η δουλειά τους. Να δηλητηριάζουν τους Έλληνες μπροστά σε κάθε θετική προσπάθεια, που αποβλέπει στο καλό του. Αγνοείστε τους...