Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Θα τους χαλάσουμε τα προδοτικά τους σχέδια.

Οι απερχόμενοι.Το Καστελόριζο είναι τα "ΙΜΙΑ" των Σαμαρά, Παπανδρέου και Βενιζέλου. 

Ήταν άραγε τυχαία  η επιλογή του Καστελόριζου από τον Γιώργο Παπανδρέου για να ανακοινώσει την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο;
Ποιό μήνυμα θέλησε να στείλει; Και πού;

Αν ήθελε πράγματι ένα νησί γιατί δεν πήγε ας πούμε στην Αίγινα; Στη Μύκονο; Στην Ζάκυνθο;
Γιατί λοιπόν πήγε - τον πήγαν - στο Καστελόριζο;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μετά την εκλογή του, την Κυριακή το βράδυ, έτρεξε τη Δευτέρα το πρωί, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για να ορκιστεί, ως πρωθυπουργός, μόνος! του, προτού ορκίσει κάν την κυβέρνηση του (η οποία ορκίσθηκε την επομένη, την Τρίτη), και έβγαλε το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο καταργούσε το Υπουργείο Αιγαίου, το Υπουργείο Μακεδονίας, ενώ παράλληλα  εξαφάνισε τους δύο πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας, τα Υπουργεία Τουρισμού και Ναυτιλίας συγχωνεύοντας τα με άλλα Υπουργεία. 

Κατόπιν ήρθε ο Νταβούτογλου ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και χωρίς ντροπή είπε ότι "το Καστελόριζο δεν είναι Αιγαίο!!!" χωρίς να καταγραφεί ούτε μία αντίδραση από τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και την Ελληνική πολιτεία. 

Στη νήσο Στρογγύλη, που είναι δίπλα στο Καστελόριζο δεν μπορεί να πετάξουν τα ελικόπτερα για να μεταφέρουν τα υλικά κατασκευής του, αναγκαίου για τον Στρατό, τελεφερίκ.

Ο Βενιζέλος δια της κολλητής του κ. Μενδώνη, προστατευομένης του Σημίτη, φρόντισε να χαρακτηριστεί ολόκληρη η νήσος Στρογγύλη Αρχαιολογικός χώρος για να μην μπορεί να υψώνεται η Ελληνική σημαία.

Επί Σημίτη πολλά Κυβερνητικά τσογλάνια του ΠΑΣΟΚ έλεγαν:
"τι θέλατε; Πόλεμο με την Τουρκία;"

Φέτος το καλοκαίρι επεχείρησα να πάω, από την Κάλυμνο, στα ΙΜΙΑ για να αφήσω ένα δάφνινο στεφάνι στους ήρωες: Βλαχάκο, Γαλοψιό και Καραθανάση και εισέπραξα το:
" δεν μπορείς να πας. Κανένας δεν πάει εκεί πλέον."

Δεν μπορούν να αρνηθούν και να αντιδράσουν σε τίποτα. Τους έχουν γερά κεφαλοκλειδωμένους με τις διάφορες λίστες, στις οποίες φιγουράρουν οι ίδιοι ή συγγενικά τους ή φιλικά τους πρόσωπα. 

Θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. 
Η Ελληνική ΑΟΖ στο ανατολικό της όριο έχει την Κυπριακή ΑΟΖ. Τελεία και παύλα._