Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Κρυφοφασισμός ή κομπλεξικισμός; Και τα δυό.

Κάποια κρυφοφασιστοειδή  ρετάλια της τέως ΔΗΜΑΡ έχουν ξαμοληθεί στα τηλεοπτικά κανάλια και κατηγορούν τον Τσίπρα, επειδή συνεργάζεται με τον Καμμένο.
Το μοτό τους είναι ότι ο Καμμένος διακρίνεται για  Εθνικισμό , για λαικισμό και για ...ακροδεξιές απόψεις, χωρίς βέβαια να τολμήσουν να προσδιορίσουν τόσο τις έννοιες όσο και τη σχέση του Καμμένου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ φυσικά με αυτές. 
Δεν τολμάνε όμως να πουν με ποιόν ήθελαν εκείνοι να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου η Χώρα να κυβερνηθεί. 

Στην ουσία προβαίνουν στην εξής ανηθικότητα: μοιράζουν αυθαίρετα ενοχές σε κάποιον και στη συνέχεια τον καλούν εμμέσως να απολογηθεί. 
Γιατί το κάνουν αυτό;
Πρώτον: επειδή έχουν το κόμπλεξ, που έχασαν την αρχηγία από τον Τσίπρα, όταν την είχαν διεκδικήσει από κοινού με τον Κουβέλη
Δεύτερον: γιατί είναι κρυφοφασίστες και ήθελαν τον Τσίπρα να συνεργάζεται με τη Χρυσή Αυγή, αφού ο Τσίπρας προεκλογικά, και όχι μόνον, είπε με κάθε σαφήνεια στον Ελληνικό λαό ότι δεν συνεργάζεται με τα μνημονιακά κόμματα. Με δεδομένη την άρνηση συνεργασίας του ΚΚΕ, όπως το ίδιο δημοσίως δήλωσε, απέμενε για συνεργασία ΜΟΝΟΝ η Χρυσή Αυγή, εκτός φυσικά των ΑΝΕΛ, που κι αυτοί είχαν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να συνεργασθούν με τους: Σαμαρά, Βενιζέλο, Θεοδωράκη και Γιωργάκη. 
Οι ευθύνες τους. 
Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνιέται ότι ο Τσίπρας απήυθυνε προεκλογικά συνεργασία και στον Κουβέλη και στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, την οποία φυσικά απέρριψαν. 
Εκτός κι αν τα στελέχη αυτά υπονοούν (και ντρέπονται να το πουν), συνεργασία με το "ποτάμι" έτσι ώστε να καταστεί ο Τσίπρας όμηρος του Μπόμπολα. Δηλαδή να δώσουν τη διακυβέρνηση της Χώρας στους εθνικούς νταβατζήδες. Κάτι που αυτούς δεν θα τους πείραζε φυσικά, όπως απέδειξαν με τη στήριξη της μνημονιακής συγκυβέρνησης, η οποία ρήμαξε τον λαό. 

Λαϊκή εντολή η συνεργασία.  
Άς το ξαναυπενθυμίσουμε και πάλι:
η συνεργασία ΣυΡιζΑ και ΑΝεξάρτητων ΕΛλήνων αποτελεί προϊόν λαϊκής εντολής.
Όλοι ήξεραν πριν τις εκλογές ότι ο Καμμένος και ο Τσίπρας θα συνεργαστούν. Και με αυτό ως δεδομένο ο Ελληνικός λαός ψήφισε. 

Καλά, αυτός πληρώθηκε καλά... 
(δες στο 1:10 την απκάλυψη του Υπουργού Ντινόπουλου)